Mindenféle erőfeszítés nélkül, problémamentesen fejlesztheti automatizálási folyamatait

CP1E vezérlőt használ? Itt az ideje, hogy CP2E vezérlőre váltson, és minimális erőfeszítés nélkül fejlessze gépeit. Teljes mértékben kompatibilis elődjével, a CP1E vezérlővel, ugyanakkor több funkciót kínál, mivel a jövőbeni igényekre is gondoltunk.

Mindenféle erőfeszítés nélkül, problémamentesen fejlesztheti automatizálási folyamatait

A CP2E Micro PLC-t kompakt berendezésekhez fejlesztették ki, támogatja az adatgyűjtést és a gép-gép közötti kommunikációt.

A CP2E egy erőteljes és hatékony megoldás a sorozatgyártással készült önálló gépekhez, ahol az ár–teljesítmény arány kulcsfontosságú. A CP2E sorozatú vezérlő hatékony megoldást kínál a rugalmas gyártáshoz, amelynél nélkülözhetetlen a nyomonkövethetőség és az eszközfelügyelet. Támogatja a tökéletes működés elősegítéséhez szükséges folyamatokat. Ezenfelül a CP2E széles hőmérséklet-tartománya nagyobb megbízhatóságról gondoskodik a speciális alkalmazási területeken.

A CP2E vezérlő a CP1E vezérlővel szemben a következő előnyöket biztosítja:

Kb. 5-ször gyorsabb, mint a CP1E

Nincs szükség további karbantartásra

A széles üzemi hőmérséklet-tartomány megbízható használatról gondoskodik a nem gyártási iparágakban alkalmazott gépek esetében, ahol egyre nagyobb igény mutatkozik a vezérlők használatára. A CP2E vezérlő a következő előnyöket biztosítja

  • Nagyobb üzemi hőmérséklet-tartomány
  • Akkumulátor nélküli működés
  • LED-es visszajelzéssel ellátott be-/kimeneti csatlakozók a gyors hibaelhárításhoz
  • Automatikus helyreállítás elektromos interferenciákkal

Jobb csatlakoztathatóság Ethernetes és soros eszközökkel

A CP2E vezérlő költséghatékony lehetőséget kínál az Ethernet és a kompakt gépek összekapcsolására. Összegyűjti a gép teljesítményére vonatkozó adatokat, a szükséges információkat pedig megosztja a gazdahálózattal.

  • 2 db Ethernet csatlakozót biztosít az adatkommunikációhoz

 

Rövidebb fejlesztési idő funkcióblokkos (FB) programozással

A CP2E strukturált szövegű és FB programozást kínál saját FB létrehozására és használatára. Az előre meghatározott programadatok funkcióblokk formájában csökkentik a programfejlesztési munkák mennyiségét, és szabványosítással javítják a minőséget. Ez gyakorlatilag bárki számára lehetővé teszi a komplex vezérlést végző gépek beállítását, csökkentve ezáltal a programozásra, a tesztelésre, a hibakeresésre és a karbantartásra fordítandó időt.

 

Teljes mértékben kompatibilis elődjével, a CP1E vezérlővel

A CP1E-ről CP2E-re váltás néhány egyszerű lépéssel elvégezhető. A feltöltött CP1E program egyetlen kattintással CP2E programmá konvertálható.

 

A CP2E sorozatú kompakt vezérlő és az NB sorozatú interaktív kezelői terminál tökéletes megoldást kínál a kompakt berendezések számára

Töltse le és alkalmazza az előre létrehozott funkcionális NB terminál sablonokat, amelyek a használatra kész terminál képek segítségével csökkentik a programozási időt, így egyszerűen elkészíthető az alkalmazás.