OMRON S8VK tápegység

S8VK600

S8VK600

Az Omron új S8VK termékcsaládjába tartozó kompakt ipari tápegységek rendkívül széles hőmérsékleti tartományban képesek üzemelni – -40 ºC-tól +70 ºC-ig az S8VK-G termékcsalád esetén –, ami stabil működést biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. Az Omron új tápegységei emellett gyors és egyszerű telepíthetőséget kínálnak a továbbfejlesztett, pattintós DIN-sínes rögzíthetőséggel, továbbá többpontos kimeneti sorkapoccsal is el vannak látva a bekötés megkönnyítése érdekében.

40%-kal alacsonyabb listaáron kapható az előző S8VS családhoz képest! 

S8VK 307

 

Megbízhatóság és egyszerűség

Az S8VK-G széles termékkínálatot biztosít (15 W-tól 480 W-ig) kis méretű kialakításban.

A széles működési hőmérséklet-tartomány (-40 és +70ºC között) garantálja a stabil működést.

Dupla egyenáramú kimeneti csatlakozók (három negatív) az egyszerű kábelezéshez.

Nagy hatékonyság (90%) az energiafogyasztás csökkentéséhez.

Teljesítménynövelő funkció (120%).

Továbbfejlesztett DIN-sínes rögzítőbilincs a jobb rezgésállóság és az egyszerű telepítés biztosítására.

 

Mostoha körülmények közt is ellenálló

S8VK 308Bárhol telepítik is az S8VK-t, élettartama során mindvégig ugyanazt a megbízható működést nyújtja. A -40-től +70 °C-ig terjedő, széles működési hőmérséklet-tartomány stabil működést garantál bármilyen környezetben, még ott is, ahol más tápegységek kudarcot vallanának. A robusztus kialakítás végett az S8VK a közeli berendezésekről átadódó rezgésekkel szemben is nagyon ellenálló, köszönhetően a rezgésbiztos DIN-sínes rögzítőbilincsnek

    

S8VK 309

Egyszerű és gyors telepíthetőség

Csak pattintsa be egy kézzel az S8VK tápegységet egy szabványos DIN sínre, és máris kész. Könnyű és időtakarékos! Az S8VK emellett dupla egyenáramú kimeneti érintkezőkkel rendelkezik (hárommal a negatív érintkező esetén), vagyis a bekötéshez is kevesebb időre és erőfeszítésre van szükség.

 

 A legkisebb helyigényű kialakítás a piacon

S8VK 310

A méretcsökkentés kulcsfontosságú tényező mind hely, mind költségtakarékossági szempontból. Az S8VK tervezése során alkalmaztuk az egyedülálló termikus szimulációs szoftverünket, melynek köszönhetően ez a tápegység a legkisebb helyigényű a piacon, mivel 13%-al kisebb, mint hasonló társai. Ez azt jelenti, hogy sikerült nagy teljesítményt elérni anélkül, hogy közben megalkuvást kellett volna kötni a minőség vagy a használhatóság területén.

  

S8VK-C Lite sorozat

A Lite termékcsalád ideális választás az olyan árérzékeny alkalmazásokhoz, ahol kiváló minőségű tápellátásra van szükség. Az ebbe a termékcsaládba tartozó tápegységek üzemi hőmérséklete -20 ºC-tól +60 ºC-ig terjed, bemeneti feszültségtartományuk pedig 100–240 V 50/60 Hz. Az S8VK-C Lite tápegységek 60 W és 480 W közötti teljesítményű változatban kaphatók.

S8VK-G Pro sorozat

Azok számára, akiknek fontos a sokoldalúság, és a megnövelt megbízhatóság az Omron a standard S8VK-G Pro termékcsaládot ajánlja. Az ebbe a termékcsaládba tartozó egységek párhuzamosan is üzemeltethetők – teljesítménynövelés céljából –, továbbá hosszabb élettartamot és magasabb fokú védelmet biztosítanak. Emellett még szélesebb hőmérséklettartományban képesek üzemelni: -40 ºC és +70 ºC között. Az egységek további jellemzője a 20%-os teljesítménytartalék, melynek köszönhetően képesek elviselni a rövid ideig tartó túlterheléseket. Az S8VK-G Pro termékcsalád tagjai 100–240 voltos, egyfázisú, 50/60 Hz-es, vagy 90–350 voltos egyenáramú hálózatról képesek üzemelni, teljesítményük pedig 15 wattól 480 wattig terjed.

S8VK-R Pro-plus sorozat

Az S8VK-R Pro Plus termékek redundáns egységek, melyek úgy lettek kialakítva, hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljenek, így teljes mértékű redundáns működést is lehetővé tesznek. A jellemzők között megtalálhatók a redundancia és az aktuális balansz státuszának visszajelző LED-jei, valamint a tápellátás állapotjelzésére szolgáló jelkimenet.

 

KATALÓGUS LETÖLTÉSE