SIEMENS DELTA szerelvények

delta banner

delta banner DELTA kapcsolók és rendszerek

A megfelelő DELTA program szebbé varázsolja otthonát; modern kivitelezésével funkcionalitást, és rugalmasságot kínál az Ön ízlése szerint, kényelmét és biztonságát szolgálva. Hiszen a DELTA-t a folyamatos innovációnak köszönhetően napjainkban már nemcsak kapcsolókkal és dugaljakkal lehet azonosítani, mert a DELTA ma már mozgásérzékelőket és távvezérlő rendszereket is jelent. Vagyis mindent, ami az otthonépítést kellemesebbé teszi.

delta line

 

Delta line
Tökéletes arányok, elegáns megjelenés és egyszerű forma – ezek a DELTA line meghatározó elemei. Ezzel a szerelvénycsaláddal új irányzatot mutatunk a formavilágban: szűk sarokszegletek, precíz külső élek, harmonikus felületkiképzés. A különleges benne: a sík forma. Ezzel minden kapcsoló időtálló megjelenést biztosít bármilyen kialakítású térben, titánfehér, krémfehér, alumínium és antracit színekben.

 


delta miro artist

 

Hogyan egyesülhet a tökéletes technológia a művészettel?
Új DELTA miro artist kollekció – funkció és design kreatív keretben

Delta miro Artist

Aki szereti formatervezést, annak a DELTA Miro termékcsalád valami nagyon különlegeset kínál. A márka új művészi kollekciója a “DELTA miro Artist, Tom’s Drag Design” – a pop-művész, Tom Hoffmann stílusában tervezve a DELTA Miro Color termékcsaládra alapul. Termék leírás. Finom anyagok, tiszta vonalak és egy egyedi lapos forma fémjelzi a DELTA miro szerelvénycsaládot . Az exkluzív művészi gyűjtemény a “DELTA miro Artist”, egy vonzó többlet az alap termékkínálatban. Együttműködésben a jól ismert pop art művésszel, Tom Hoffmannal, egy új, kézzel festett művészi vonalat hoztunk létre “Tom’s Drag” néven. A kapcsoló, így már átalakult egy műtárgyá. A kézzel festett keretekhez a meglévő fehér, krém, alumínium és antracit színű billentyűk és fedlapok mellett új színekben: piros, arany és fényes fekete választhatók az alapfunkciókhoz tartozó felületek

Bővebb információ a művészről: www.tomscompany.com

 


 

delta miro

Delta miro color

Vonzó megjelenés, vonzó ár – ezek a DELTA miro color keretekkel többé már nem ellentétek. Ha az egész otthonát egy egyedülálló szerelvénycsaláddal szeretné felszerelni, akkor a DELTA miro color megfelelő választás. Egyedül vagy kombinálva a DELTA miro üveg, alumínium, illetve fa keretekkel.

Delta miro üveg

Maga a letisztult design – ez a DELTA miro üveg szerelvénycsalád. Nemes anyagok, tiszta vonalak, egyszerű forma: ezek mind a DELTA miro üveg jellegzetes ismertetőjegyei. Az üvegkeret a kezelőfelületet egyedülállóan helyezi előtérbe. A DELTA miro üveg azonban nemcsak kiváló megjelenésével tűnik ki, hanem nagyszámú funkcióival is, ugyanis a DELTA miro üveg a DELTA i-system széles funkcióválasztékát használja. Így Ön szabad kezet kap a kedvenc kombinációjának összeállításakor a DELTA i-system négy alapszínével.

Delta miro aluminium

Elsőrendű formatervezés tökéletes harmóniában az Ön egyéniségével és az elegáns életstílussal. A terméksorozat tetszetős vonalai stílusos légkört teremtenek mind az irodájában, mind otthonában. Az alumínium letisztult, hosszú élettartamú újrahasznosítható anyag. A DELTA miro alumíniumot a mérnöki munkától kezdve a funkción keresztül a formatervezésig jellemzi a különleges felületi megjelenése és az i-system funkciók teljes sorozata.

Delta miro fa

A forma követi a funkciót. A DELTA miro-hoz választható anyagok most végre illeszkednek a DELTA i-system alkotóelemeinek változatos funkcióihoz. Az öt új valódi fakeret új lehetőségeket teremt a kapcsolók külalakja terén. Függetlenül attól, hogy az a szándéka, hogy feldíszítse a falát egy elegáns szerelvénnyel, vagy összhangba hozza villanykapcsolóit a bútorai színárnyalataival, a határ a csillagos ég. Magától értetődő, hogy Ön még mindig élvezheti a DELTA i-system hatalmas funkcióválasztékát, mint például a szobahőmérsékletállítást vagy a redőnyvezérlést.

 


delta natur

 

Delta natur

DELTA natur: ez a mi szerelvénycsaládunk valódi fából – megfelelő megjelenés az összetéveszthetetlen falusi ház stílushoz. Természetes bájjal rendelkező helyiségekhez, vagy azoknak, akik egyszerűen értékelik a természetes anyagokat. Minden ízlés megtalálja a megfelelő kivitelt – mindig valódi fából, környezetbarát feldolgozással. Az egyszerű vonalvezetés és a valódi fa harmonikus találkozása.

 


 

Ezt nyújtja Önnek a DELTA szerelvénycsalád:

  • maximális funkcionalitás
  • értékállóság
  • esztétikus megjelenés a betéteket burkolatok nélkül is legalább IP20-s védettség jellemzi, így biztosítják, hogy a burkolatuktól megfosztott betétek feszültség alatti részei szabadkézzel nem érinthetők meg
  • vizes helyiségekbe, külső terekbe, teraszokra IP 44-es védettségű csapófedeles dugaljak
  • Gyermekvédelem, túlfeszültség-védelem
  • telefon, antenna és kommunikációs csatlakozók
  • fényerő-szabályozók
  • egységes betétek, amelyek elősegítik az utólagos szín és megjelenés váltást
  • a vezetékeket rugós kapcsok fogadják, ami a gyors szerelhetőséget és a hosszútávon is biztos csatlakozást eredményez
  • a betétek galvanizált acél keretei és a rugós rögzítő karmok garantálják a biztos mechanikai rögzítést
  • a készülékek évek múltán is stabilan a falban maradnak
  • a professzionális rögzítéstechnika, a megfelelően erős fém alkatrészek és a nagypontosságú megmunkálás eredményeképpen a villás dugók segédszerkezetek és szerszámok nélküli is biztonsággal kihúzhatók

 

Letöltések:

DELTA szerelvények 2011 ANGOL

DELTA szerelvények 2011 ÁTTEKINTŐ KATALÓGUS MAGYAR

DELTA szerelvények 2011 DESIGN KATALÓGUS MAGYAR

 

ONLINE KATALÓGUS:

http://www.flipedia.de/1884

 

DELTA memória játék

 delta memory