Bemutatkozás

ISO 9001 2008

Tisztelt Partnerünk!

Cégünk 1985-ben alakult erősáramú berendezés, műszergyártás, telekommunikáció, energetika fő profilokkal a tevékenységünkhöz szükséges műszaki berendezések és szerelési anyagok értékesítésével párhuzamosan.
A műszaki fejlődés és gazdasági változások eredményeként igyekeztünk megfelelni a jelentkező igényeknek és fokozatosan erősítettük kereskedelmi tevékenységünket. Elsősorban ipari automatizálás, hajtástechnika és a hozzá kapcsolódó területeken. 1996 évtől felvettük palettánkra az egyéb szerelési anyagokat és villamos berendezéseket is.

Fejlődésünk töretlenül minden évben jelentős mértékű. Nyereségünket folyamatosan visszaforgatva stabil és megbízható gazdasági egységként tartanak számon partnereink.
Saját tulajdonú telephelyünkön 14 fővel folytatjuk gyártási és kereskedelmi tevékenységünket.

Cégünk a SIEMENS automatizálás és hajtástechnika üzletágának Dél – Alföldi képviselete mellett az OMRON, SCHNEIDER-ELECTRIC, EATON-MOELLER, RITTAL, LEGRAND, AEG, WEIDMÜLLER, PHOENIX-CONTACT, WIELAND, ENSTO-ELSTO, PRODAX, FINDER, WELLER, HONEYWELL, HAUPA, THORN, BEGHELLI, REFLECT, DEHN+SÖHNE, OSRAM, RAYCHEM, GP, NIVELCO, SICK, RIDI, LÜTZE, SCHMERSAL, BALLUFF, TURCK, SEIFEL, ILINOX, IFM, BAND-IT, URMET, GE TUNGSRAM, COMPASS, FISCHER, KANLUX, DEVI, ABB, METZ, GLOBO, MASSIVE és még számos más cég képviseletét látja el. A forgalmazott termékkör kiterjed az installációtecnika, kapcsolástechnika, világítástechnika,  automatizálás technika, hajtástechnika, folyamatműszerezés és analitika területére. A termékek forgalmazását saját üzletünkben és szerződött partnereinken keresztül végezzük.

A jó minőségű termékkör kedvező árakkal is párosul. Egyik fő irányelvünk a kedvező ár-érték arány.

Szlogenünk: A MINŐSÉG MINDIG A LEGOLCSÓBB!

Szükség esetén a katalógus és műszaki információbiztosítás mellett segítünk a termékek kiválasztásban is.

Rendszeresen rendezünk továbbképzéseket, szakmai kreditpontos előadásokat partnereink számára az új termékek, korszerű technikák, energia- és költséghatékony megoldások, szabványok ismertetésére, bemutatására. Erre a célra kiemelten jól felszerelt előadótermet tartunk fenn.

Célunk, hogy jövőbeni fejlesztéseinkkel partnereink kiszolgálását még magasabb szinten valósítsuk meg. Megvalósult beruházásaink is ennek szellemében készültek el. Új Európai színvonalú gyártóműhelyek kerültek átadásra. Kereskedelmi és raktár épületeinket bővítettük. Elkészült a korszerű gépekkel felszerelt kábelcentrum részlegünk. Bevezettük és működtetjük az EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert. Vevőink és megrendelőink megelégedettségének és magas szintű kiszolgálásának érdekében további beruházásokat és bővítéseket tervezünk.

Nagy gyakorlattal és magas szintű műszaki képzettséggel rendelkező munkatársaink biztosítják, hogy megfeleljünk elvárásaiknak.

Oldalaink böngészéséhez kellemes időtöltést kívánunk.

 ISO 9001 2008

ELEKTROLABOR KFT.